Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da sucuk fiyatları ne durumda?

Kütahya’da sucuk fiyatları son

Kütahya’da sucuk fiyatları son bir yılda 460 liraya kadar çıktı. Damak Sucukları işletme sahibi Serdar Er, kırmızı ete gelen zam nedeniyle fiyatların yükseldiğini belirtirken vatandaşların kaliteden vazgeçmediğini söyledi.

Geçtiğimiz yıl kırmızı ete gelen zamların ardından sucuk fiyatları da 2023 yılı içinde 200 liradan 460 liraya kadar yükseldi.

Son bir yılda sucuk sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendiren Damak Sucukları işletme sahibi Serdar Er, 2023 yılının tüm sektörlerde olduğu gibi sucuk fiyatlarında da hareketli geçtiğini söyledi.

Sucuk fiyatlarının geçtiğimiz yıl Ocak’ta 200 liradan başladığını aktaran Er, bu fiyatın kademeli olarak 250, 300 ve 350 lira olarak yükseldi ve son olarak 460 lirayı gördü.

“KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ, TERCİH EDİLİYORUZ”

Kaliteden ödün vermediklerini vurgulayan Er, “Bu kaliteden ödün vermeden yapabildiğimiz kadar az zam yaparak müşteriyi düşünerek hareket ediyoruz. Sağ olsun müşterilerimiz de bizi tercih ediyorlar. Kaliteyi bozmadığımız sürece sucuğumuz hala tercih ediliyor. Kaliteyi bu kadar yani en uygun fiyata aldıklarını bildikleri için müşterilerimiz hala alışverişe devam ediyorlar.” dedi.

Kütahya’da sucuk fiyatları ne durumda?

“FİYATLARA SON OLARAK YILBAŞINDAN ÖNCE ZAM GELDİ”

Sucuk fiyatlarının son olarak yılbaşından önce zamlandığını hatırlatan Er, fiyatların aynı devam ettiğini ifade etti.

Kütahya’da sucuk fiyatları ne durumda?

Hammaddelerinin et olduğunu anlatan Er, şunları kaydetti:

“Et fiyatları yükselince, sucuk fiyatları da yükseliyor. Yani umudumuz inşallah makul seviyede kalır. Vatandaş da rahatlıkla tüketir, alabilir. Sloganımız olan kaliteli et, kaliteli baharat ve kaliteli ürün mottosuyla devam ediyoruz yolumuza. Böyle de devam edeceğiz.”

Kütahya’da sucuk fiyatları ne durumda?