Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Bak, futbol yetkilileriyle buluştu

Türk futbolunda son günlerde

Türk futbolunda son günlerde yaşanan olayların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı yönetimleriyle bir araya geldi.

Toplantının ardından Bakan Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç kameraların karşısına geçti.

Türk futbolunun sorunlarıyla ilgili geniş kapsamlı bir toplantı yaptıklarını aktaran Bak, “Bu süreci omuz omuza götüreceğiz. Bu sorunları konuşarak ve değerlendirerek çözeceğimize inanıyoruz. Sık sık toplantılar yapılması önerildi, biz de buna katılıyoruz. Bazı yasal talepler var. Onları da değerlendireceğiz. Biz hep bir aradayız.” dedi.

“SORUNLARI EL ELE ÇÖZECEĞİZ”

Türk futbolunun sorunları ve çözümü için hep birlikte çalışacaklarını belirten Ali Koç, son haftalarda yaşananları, futbolun temel problemlerini, hakemlik camiasını ve ekonomiyi değerlendirdiklerini söyledi.

“Yapacak çok işimiz var.” diyen Koç, “Arzu ve irade varsa el ele sorunları çözebileceğimize dair sonucu aldık dersek abartmış olmayız. Bu toplantılar devam edecek. İnşallah, tez zamanda Türk futbolunu bir daha bu sorunların konuşulmayacağı bir noktaya getirebiliriz.” diye konuştu.