Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

IŞIK: “BELEDİYEMİZ TÜM İMKÂNLARIYLA YANINIZDA”

Belediye Başkanı Prof. Dr.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, şehit ve gazi ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi. Devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden Başkan Işık: “Belediyemiz tüm imkânlarıyla yanınızdadır. Sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır” dedi.

Terör Şehit’i  J.Üstçvş. Ramazan Çalışkan’ın aileleri ile Gazi J.Per.Üstçvş. Kd. Ast Ahmet Bayram ve ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak, bayramlarını tebrik etti.

“KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK”

Devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden Başkan Işık: “Biliyoruz ki sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimiz en değerli varlıklarımızdır. Belediyemiz tüm imkânlarıyla yanınızdadır. Sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır. Bugün bu topraklarda şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde rahatça yaşayabiliyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında ailelere Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağımız hediye edildi.