Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTAHYA DİJİTALLEŞİYOR

Kütahya oda ve borsalarının

Kütahya oda ve borsalarının ortaklaşa hazırlayıp, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kütahya Dijital Dönüşüm Teknik Destek Projesi”nin ilk aşaması Gediz Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşti.

KÜTSO 5 firma, KÜTBO 5 firma, Simav TSO 5 firma, Tavşanlı TSO 5 firma ve Gediz TSO 5 firma olmak üzere toplamda 25 firma 5 oda borsa ve 40 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

3 GÜNLÜK EĞİTİM

Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk katılımcılara yaptığı konuşmasında, Kütahya oda ve borsasının üyelerinin gelişimi ve daha etkin bir rekabet gücüne sahip olmaları için bu tür eğitimlerin birlikte hareket ederek arttırılmasının faydalı olacağını söyledi. Yakalanan bu ahengin mutlaka artırılarak devam edilmesinin önemini belirtti. 3 gün sürecek olan eğitim ile firmaların Dijital Dünyada rekabet güçlerinin artırılmasının hedeflendiğini söyleyerek: “Projemizin desteklenmesi konusunda verdikleri destek için ZAFER Kalkınma Ajansına ve Odalar ve Borsa yönetim kurullarına, katılımcı firmalara teşekkür ederiz” dedi.