Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ÇOLAK: “BU İŞİ KÜTAHYA’DA BİTİRECEĞİZ”

2. lige yükselme play-off

2. lige yükselme play-off 1’inci maçında deplasmanda Artvin Hopaspor ile karşılaşan Belediye Kütahyaspor 2-1 mağlup evine döndü. Henüz hiçbir şeyin bitmediğini kaydeden Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak: “Hopaspor bizi nasıl ağırladıysa biz de aynı şekilde onları ağırlayacağız ve maç sonu galip gelen ve turu atlayan biz olacağız. Bu işi Kütahya’da bitireceğiz” dedi.

Belediye Kütahyaspor play-off yarı final ilk maçında Artvin Hopaspor ile deplasmanda karşılaştı. İsmail Güldüren’in yönettiği Şimşek, sahaya Hasan Sürmeli, Erdinç Çepoğlu, Emrah Dağ, Oğuzhan Kandemir, Muhammet Arslantaş, Enes Nalbantoğlu, Talha Aydemir, Bilal Şeflek, İbrahim Konuksever, İsmail Kayalı ve Furkan Demir on biriyle çıktı. Hopa ilçe stadında oynanan karşılaşmada Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş da takımı yalnız bırakmadı.

UMUTLAR KÜTAHYA’YA KALDI   

Maçın ilk yarısında 12. dakikada Belediye Kütahyaspor kendi kalesine gol attı. İlk yarıda başka gol sesi yükselmezken Şimşek, kendi hatası nedeniyle ikinci yarıya 1-0 mağlup başladı. İkinci yarıda da pasif bir performans sergileyen Belediye Kütahyaspor’da yaşanan konsantrasyon eksikliği sonrasında ceza sahasında bomboş kalan Bilal Çebi kafayla farkı ikiye çıkardı. Maçın 90+6. dakikasında tecrübeli golcü Onur Garip rakip takımın ağlarını havalandırarak tur umutlarını Kütahya’ya taşıdı.

ÇOLAK: “HOPASPOR BİZİ NASIL AĞIRLADIYSA BİZ DE AYNI ŞEKİLDE ONLARI AĞIRLAYACAĞIZ”

Henüz hiçbir şeyin bitmediğine vurgu yapan Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, maç sonu istenmeyen sonuçlar yaşandığını belirtti. Hopalı seyircilerin sahaya girerek Mavi Şimşekler’e saldırdığını kaydeden Erdoğan Çolak: “Taraftar taş, sopa vb. yabancı maddeler ile hem bize hem takımıza saldırdı. Bu maçın 2. ayağını Kütahya’mızda oynayacağız. Hopaspor bizi nasıl ağırladıysa biz de aynı şekilde onları ağırlayacağız ve maç sonu galip gelen ve turu atlayan biz olacağız. Taraftarımızı salı günü maça bekliyoruz, maça erken gelmelerini istiyorum. Bu işi Kütahya’da bitireceğiz” dedi.

KORKMAZ: “FORMASINI GİYEN, MEŞALESİNİ ALAN GELSİN”

Taraftara seslenen 2. Başkan Ali Korkmaz ise: “Formasını giyen, eline meşalesini alan herkesi maçtan en az 1 saat önce Dumlu’ya bekliyoruz. Takımımıza ve taraftarımıza güvenimiz tam. Biz Hopa’yı kendi sahamızda eze eze yeneceğiz, herkesin içi rahat olsun finale biz çıkacağız” dedi. Basın sözcüsü Hakan Demirtaş da: “Hopa bizi hiç misafirperver şekilde ağırlamadı. Maç boyu ve maç sonu takımımıza yapmadıklarını bırakmadılar, saha içine giren taraftarların biri oyuncularımıza zarar vermiş olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Allah’ın izniyle biz salı günü taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle kenetlenip Hopa’yı Dumlu’da çimlerin dibine gömeceğiz, adımızı finale yazdıracağız. Bu maçta taraftarımıza çok iş düşecek herkesi erkenden Dumlu’ya bekliyoruz gerekeni oyuncularımız yapacaktır” ifadelerini kullandı.

AHMET ERBAŞ TRÜBÜNDEN DESTEKLEDİ

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş da Belediye Kütahyaspor’u tribünden destekleyerek yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Milletvekili Erbaş: “3.Lig 1.Grup Play-Off turu ilk maçında Artvin Hopa spor ile karşılaşan temsilcimiz Belediye Kütahyaspor’u, MHP Kütahya İl Başkanımız Selçuk Alıç ile birlikte, Hopa’da yalnız bırakmadık. Temsilcimizin rövanş maçında galip gelerek turu geçeceğine inancımız tamdır. Tüm Kütahya halkımızı Salı günü Dumlupınar Stadına bekliyorum” çağrısında bulundu.