Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KASAP: “KÜTAHYA’YI HAK ETTİĞİ KONUMA ULAŞTIRACAĞIZ”

20 yıllık AK Parti

20 yıllık AK Parti yönetimi sürecinde Kütahya’daki bütün fabrikaların özelleştirildiğini vurgulayan CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap: “Milleti perişan ettiler. İlk seçimde ülkemizi bu dipsiz kuyudan çekip çıkaracağız. Kütahya’yı hak ettiği konuma ulaştıracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Türkiye Büyük Millet Meclisinde söz alarak Kütahya’da yaşanan sıkıntılara değindi. Çinigaz mağduriyetinden şehir hastanesine, stadyumdan devlet hastanesine dek pek çok konuyu dile getiren Milletvekili Kasap, CHP olarak ilk seçimde ülkeyi bu dipsiz kuyudan çekip çıkaracaklarını belirtti.

“GÖZLE GÖRÜLÜR, ELLE TUTULUR HİÇBİR ŞEY YAPILMADI”

Kütahya’da doğalgaz dağıtım şirketi olan Çinigaz’ın yaşattığı mağduriyetin hala devam ettiğinin altını çizen Milletvekili Kasap: “Şehir hastanesi hala açılamadı. Yüksek Hızlı Tren hala Kütahya’dan geçmiyor. Söz verilen Bor-Karbür fabrikasından eser yok! Kütahya’da bir devlet hastanesi yok. Üniversite hastanesi yok. Turizm adına yapılan hiçbir şey yok. İlde hala modern bir stadyum yok. Zafer Havalimanı hala zarar ediyor. İşsizlik artıyor. Kütahya hak ettiği kamu yatırımlarını alamıyor. 20 yıldır Kütahya’ya gözle görülür elle tutulur hiçbir şey yapmadıkları gibi bir de 20 yılda Kütahya’da ne kadar fabrika varsa hepsini özelleştirdiler. Milleti perişan ettiler. İlk seçimde ülkemizi bu dipsiz kuyudan çekip çıkaracağız. Kütahya’yı hak ettiği konuma ulaştıracağız” ifadelerine yer verdi.