Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

5 MADALYA İLE DÖNDÜLER

Okul Sporları Yıldızlar Grekoromen

Okul Sporları Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Grup Müsabakalarında Kütahya’yı temsil eden sporcular 2 altın, 3 bronz olmak üzere toplam 4 madalya kazandılar.

Okul Sporları Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Grup Müsabakaları 01-03 Nisan tarihleri arasında Bursa’da yapıldı. Müsabakalarda Kütahya’yı temsil eden sporcular 5 madalya kazanarak Türkiye Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazandılar.

2 ALTIN, 3 BRONZ Grekoromen Stilde ter döken sporculardan 44 kg’da yarışan Kadir Adlım Ortaokulu öğrencisi Sayid Ada ve 75 kg’da yarışan Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencisi Aziz Alp Akın birinci olarak altın madalyanın sahibi oldular. 68 kg’da yarışan Mehmet Akif İnan Ortaokulu öğrencisi Halil Sefa Turgut ve 85-100 kg’da yarışan Linyit Ortaokulu Beytullah Özbay da 3’üncü olarak bronz madalyanın sahibi oldular. Serbest Stilde rakipleriyle kıyasıya mücadele eden Tavşanlı Ressam Abdullah Tak Tak Ortaokulu öğrencisi İsmail Talha Elmalı da 85-100 kg’da gösterdiği başarılı performansı ile 3’üncülük madalyasının sahibi oldu.