Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“KÜTAHYA 57. ALAY ŞEHİTLERİ ANILDI”

Kütahya Abdurrahman Paşa İlkokulu

Kütahya Abdurrahman Paşa İlkokulu tarafından “Kütahya 57. Alay Şehitleri ” ve tüm şehitleri anma programı düzenlendi.

Tüm şehitler ve gazilerin anıldığı programda Çanakkale Zaferi’nde şehit olan 84 Kütahyalı asker de anıldı. Okul Müdürü Ali Sezgin ile Okul Aile Birliği, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı etkinliğe okulun daveti üzerine Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban Başoğul ve Yönetim Kurulu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu ve Uluslararası Germiyan Kültür Sanat Edebiyat ve Bilim Derneği Başkanı Haşim Can da katıldı.

SEZGİN: “57. ALAY DESTAN YAZDI”

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Ali Sezgin: “Çanakkale’de tarih yazan kahraman birlik 57. Alay, 107 yıl önce 7 düvele karşı mücadele veren kesin zafer elde ederek ‘Çanakkale Geçilmez’ destanının tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Bu zafer Türk milletine özgüven ve milli şuur kazandırmıştır” diyerek tüm şehitlere rahmet diledi.

MUHARİP GAZİLER DE KATILDI

Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi tarafından yapılan açıklamada: “Davetlerinden dolayı Okul Müdürümüz Ali Sezgin, Müdür Yardımcımız İsmail Başer, Okul Aile birliği Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ailelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz” denildi.