Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZAFER’DEN ALAŞEHİR ZİYARETİ

Zafer Kalkınma Ajansı Genel

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz ve Zafer Kalkınma Ajansı Manisa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Cansu Uyar, bir dizi ziyaret için Manisa’nın Alaşehir ilçesini ziyaret ettiler.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyarette bulunan Veli Oğuz, burada Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, SS Alaşehir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Bilge Altan, Zorlu Enerji AŞ temsilcileri ve Alaşehir Kaymakamlığı AB Proje Ofisi ekibi ile bir araya gelerek bölgede gerçekleştirilen yatırımlar ile ilerde oluşabilecek destekler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.  Ayrıca Alaşehir’in coğrafi işaretli ürünleri Alaşehir Ekmeği, Alaşehir Kapaması, Alaşehir Asma Yaprağı hakkında bilgiler aldılar.

ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

Zafer Ekibi daha sonra Ajans tarafından destek almaya hak kazanan okul ve öğretmenleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Veli Oğuz ve beraberindeki heyet daha sonra Alaşehir Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı (MEGDEP) sayesinde Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilerek oluşturulan tekstil atölyesi ve bilişim laboratuvarını ziyaret etti. Son ziyaretlerini ise “Gökyüzünde İzimiz Olsun” ve “Hayalin Uçmak Olsun” isimli projelerle başarı sağlayarak model uçak, model roket eğitimlerini Zafer Kalkınma Ajansı destekleriyle sağlayan Alaşehir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gerçekleştirdiler.