Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CEYHUN: “KÜTAHYA BU TARİHİ FIRSATI KAÇIRMAMALI”

AK Parti Kütahya Eski

AK Parti Kütahya Eski İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, şehir merkezindeki kamu ve hizmet binalarının ömürlerini tamamladığı için birer birer yıkıldığını belirterek: “Kütahya bu tarihi fırsatı kaçırmamalı. Artık bunların yerine yenisini veya başka bir bina yapmayalım. Buralar şehrin ve insanların nefes alacağı yerler olsun” dedi.

AK Parti Kütahya’nın bir önceki İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, sosyal medya hesabından il merkezinde yıkılan kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin açıklama yaptı. Yıkılan alanlar yerine yenilerinin yapılmamasını tavsiye eden Ceyhun, bu alanlar için vizyon projeleri geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

“YIKILANLARIN YERİNE BAŞKA BİR BİNA YAPMAYALIM” Şehir merkezindeki kamu ve hizmet binalarının ömürlerini tamamladığı için birer birer yıkıldığını söyleyen Sebahattin Ceyhun: “30 Ağustos İlkokulu yıkıldı, cumartesi pazarı yıkılıyor, eski halk eğitim binası da (şu an idare mahkemesi) yıkılacak. Artık bunların yerine yenisini veya başka bir bina yapmayalım. Buralar şehrin ve insanların nefes alacağı yerler olsun. Tüm yetkinler, üniversite, sivil toplum, konunun uzmanları bir araya gelip, kimseyi mağdur etmeden, Kütahya’mızın kalbindeki bu çok kıymetli alanlar için vizyon projeler geliştirelim. Bu fırsatı kesinlikle kaçırmayalım. Bunu Endüstri meslek lisesinde başardık. İnşallah oraya, tüm Kütahya’nın nefes alacağı, çok güzel bir eser kazandırılacak. Bunu diğerleri için de yapalım. Kütahya’mız gerçekten çok kıymetli” şeklinde konuştu.