Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HASİP KAYA MİLLETVEKİLİ DANIŞMANI OLDU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Kütüphane Daire Başkanlığı görevini yürüten Hasip Kaya, TBMM Milletvekili Danışmanı olarak TBMM’ye görevlendirildi.

Daire Başkanlığı görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Hasip Kaya: “Üzülerek ayrılmış bulunuyorum. Tam bir takım ruhuyla çalışan bu kadar başarılı insanı bir daha bir arada görür müyüm bilmiyorum ama hepinizi çok özleyeceğimden emin olabilirsiniz. Üç yıl süren görev süremde birçok başarı hikâyesi bıraktık. Bu süre sonunda çok şükür arkamızda övgü dolu sözler, gözü yaşlı arkadaşlar bırakabildik. İnsanın bu kadar önemsendiğini bilmesi güzel bir şey. Bu çalışma aşkıyla daha birçok başarılı işe imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Çünkü başarı bir ekip işidir. Yolunuz açık yarınlarınız aydınlık olsun” ifadelerini kullandı.

REKTÖR KAVUNCU’DAN TEŞEKKÜR KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu da: “Üniversitemiz Kütüphane Daire Başkanı ve Rektör Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Hasip Kaya’nın, TBMM Milletvekili Danışmanı olarak TBMM’ye görevlendirmesini yaptık. Gerek kurum içi gerek kurum dışı ilişkilerimiz ve Ankara’daki resmi temaslarımızda önemli bir iletişim görevi üstlenen değerli mesai arkadaşımıza, kardeşime çalışmaları için teşekkür ediyor, ailesi ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.