Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MUTLU AKÜ, ÇEVRE ŞENLİĞİ’NE KATILDI

Türkiye akü sektörünün önde

Türkiye akü sektörünün önde gelen firmalarından Mutlu Akü, 1-7 Haziran Dünya Çevre Haftası’nı Kütahya’daki etkinliklere katılarak kutladı. Kütahya Valiliği ve Kütahya Belediye Başkanlığı ile İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Sıfır Atık Temasıyla Çevre Şöleni’ etkinliğinde Mutlu Akü, çevreci ve sürdürülebilir üretim faaliyetlerini katılımcılara anlattı.

Türkiye’de, “Sıfır Atık Belgesi”ne sahip tek kuruluş olan Mutlu Akü, 1-7 Haziran Dünya Çevre Haftası kapsamında Kütahya’daydı. Üretim ve ihracatında inovasyon kadar doğanın korunmasına ve sürdürülebilirliğe de büyük önem veren şirket, “Sıfır Atık Teması ile Çevre Şöleni” etkinliklerine katıldı. Kütahya Belediye Başkanlığı Hizmet Binası bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, ziyaretçilere Mutlu Akü Tuzla ve Gediz Geri Dönüşüm Tesisleri’nde üretim ve yüzde 100 geri dönüşüm proseslerinde çevreye ve doğaya verilen önemden bahsedilip, kalite ve çevre ile ilgili belgeler konusunda bilgiler aktarıldı.

DAHA YAŞANABİLİR BİR GELECEK İÇİN

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir gelecek bırakmak için doğaya ve sürdürülebilirliğe her bir bireyin ve kuruluşun önem vermesi gerektiğini vurgulayan şirket temsilcileri, sürdürülebilirlik alanındaki hassasiyetlerinin ve farkındalık çalışmalarının ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini ifade ettiler. Çok sayıda öğrencinin de ziyaret ettiği stantta, yarınların teminatı olan çocuklara tohumlu kuşun kalem ve çeşitli hediyeler dağıtılarak, çevre konusunda daha duyarlı olmalarına katkıda bulunuldu.