Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖĞRENCİLER YAZAR KESMEGÜLÜ İLE BULUŞTU

Kütahyalı yazar öğrencilerle buluştu.

Kütahyalı yazar öğrencilerle buluştu. Yazarlık sürecini anlatan ve kitaplarıyla ilgili bilgi veren yazar Müzeyyen Çelik Kesmegülü, son kitabı Kudüs’e Yolculuk kitabını imzaladı.

Kütahya Evliya Çelebi İlkokulu imza gününde Kütahyalı yazar Müzeyyen Çelik Kesmegülü’nü öğrencilerle biraraya getirdi. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Kesmegülü, yazarlık deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Eğitim öğretimin yanında farklı etkinliklerle öğrencilere güzel anılar biriktirmeyi hedefleyen buluşmada, Yazar Kesmegülü’nün kitaplarının teminini öğrenci velisi Burhan Çelik üstlendi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan yazar Müzeyyen Çelik Kesmegülü, öğrencilere Kudüs’e Yolculuk kitabını imzaladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmayla ilgili bilgiler veren 4-C sınıf öğretmeni Zeynep Güngör, “Evliya Çeleki İlkokulu olarak öğrencilerimize eğiti öğretimin yanında farklı etkinliklerle güzel anlar yaşatmayı kendimize görev edindik. Bizim davetimizi kırmayarak okulumuzda imza gününe katılan saygıdeğer yazarımız Müzeyyen Çelik Kesmegülü hanımefendiye okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

GÜZEL BİR HEYECANI BİRLİKTE YAŞADIK”

İmza günü için yazar Müzeyyen Çelik Kesmegülü ve sınıf öğretmeni Zeynep Güngör’e teşekkür eden sınıf temsilcisi Hatice Başol, “Okulumuz ve öğrencilerimiz için güzel bir günü geride bıraktık. Öğrencilerimiz yazarlık hakkında değerli bilgiler edinirken, gelecek hayallerinin arasına yazarlığı da kattılar. Bizler öğrencilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz ve geleceğimizi en güzel şekilde inşa etmek zorundayız. Bu anlamda da bu tür etkinliklerle farklı deneyimleri yaşamasını ve bu heyecanı tatmasını istiyoruz. Bu manada okulumuzda bu etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu güzel günü yaşatan sınıf öğretmenimiz Zeynep Güngör hocamıza ve saygıdeğer yazarımız Müzeyyen Çelik Kesmegülü hanımefendiye teşekkür ediyoruz. Ayrıca yazarımızın kitaplarını temini konusunda bize sponsor olan öğrenci velimiz Burhan Çelik beyfendiye de ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.