Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HAYALLER BAŞKA BAHARA KALDI

Belediye Kütahyaspor play-off yarı

Belediye Kütahyaspor play-off yarı final rövanş maçında sahasında 0-0 berabere kalınca, 2. Lig hedefi bir sonraki sezona kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig play-off yarı final rövanş maçında Belediye Kütahyaspor sahasında Artvin Hopaspor’u ağırladı. Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Belediye Kütahyaspor, 90 dakika sonunda sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Mavi Lacivertliler bu sonuçla 2. Lig hayalini önümüzdeki sezona bıraktı. Başta Kütahya Valisi Ali Çelik olmak tüm Kütahya protokolü maçı tribünden seyretti. Maçtan günler önce destek mesajı veren taraftarlar, maça saatler kala stadı doldurmaya başladı. Takım otobüsü Dumlupınar Stadı’na taraftar korteji ve tezahüratlar eşliğinde girdi. Maç öncesi taraftarının coşkulu tezahüratlarıyla ısınmaya çıkan Belediye Kütahyaspor, maç öncesi taraftarıyla buluştu. Yaklaşık 10 bin taraftarının önünde büyük coşkuyla maça çıkan Belediye Kütahyaspor, ilk yarıda oynadığı etkili oyunu golle sonuçlandıramadı. Artvin Hopaspor’un kapalı oyununu bir türlü açamayan Mavi Lacivertliler,  ikinci yarıda da aradığı golü bulamadı. Özellikle maçın son bölümlerinde yaptığı değişikliklerle hücuma ağırlık veren Belediye Kütahyaspor, sahadan 0-0 eşitlikle ayrıldı. Maç sonrası sahada istenmeyen olaylar yaşanırken, güvenlik güçleri olayları güçlükle yatıştırdı.

MAÇ SONRASI BAŞKAN IŞIK’TAN AÇIKLAMA GELDİ

0-0 sona eren ve Belediye Kütahyaspor’un 2. Lig hayallerini başka bahara bıraktığı maç sonrası ilk açıklama Belediye Başkanı Alim Işık’tan geldi. Maç öncesi stadyumu dolduran herkese teşekkür eden Başkan Işık, “Şehrimizin Dumlupınar Stadyumu’nda rakibimiz Artvin Hopaspor ile oynadığımız Play-Off rövanş maçında berabere kalarak final şansını kaybeden Belediye Kütahyaspor’umuzu yalnız bırakmayarak maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza, yıl boyu ellerinden geleni yaparak mücadele eden sporcularımıza ve teknik heyetimize, maddi manevi desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanımıza ve yöneticilerimize, sürekli yanımızda olan Sayın Valimize ve kurum yöneticilerimize, güvenlik güçlerimize, değerli milletvekillerimize, yerel basınımızın değerli temsilcilerine ve maçlara gelemedikleri halde dualarıyla desteklerini eksik etmeyen tüm hemşehrilerimize ve dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye Kütahyaspor için koydukları hedeflerden vazgeçmediklerini söyleyen Başkan Işık, Maddi ve manevi olarak verilen emeklerimizin karşılığında hepimizin arzusu olan şehrimizin takımını hak ettiği bir üst lige çıkartmak bu yıl da maalesef nasip olmadı” diye konuştu. Başkan Işık, “İnancımızın gereği, olanda hayır arayıp eksiklerimizi gidermek için hep birlikte çalışmaya ve mücadeleye devam etmeliyiz. Gayret bizden, takdir Allah’tandır. Yaşananlardan ders çıkartıp önümüze bakmamız ve kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor. İnşallah özlemlerimizi gelecek yıllarda yaşamayı Rabbim nasip eder. Bugün üzüntü içerisinde olan tüm hemşerilerimize sağduyu ve sabır temenni ediyor, sevgi, saygı ve selamlarımızı sunuyorum. Allah hepimizi daha büyük üzüntülerden korusun inşallah” ifadelerini kullandı.