Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘MUHARİP GAZİLER’ YENİ YERİNDE

Türkiye Muharip Gaziler Derneği

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi yeni yerinde hizmete girdi. Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Ali Çelik, dernek faaliyetlerini önemsediklerini belirterek: “Derneğimizin yapacağı çalışmalar, gayretler bizim bu mücadelemize ciddi katkılar sunacaktır” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesinin yeni hizmet binası 30 Ağustos Mahallesinde düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine; Vali Ali Çelik, Milletvekili Ahmet Erbaş, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk,  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban Başoğul, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Ahmet Asım Okat ile gaziler ve davetliler katıldı.

YUMUK: “AHDE VEFANIN TECELLİSİ”

Hizmet binasının ahde vefanın tecellisi olduğunu belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk; Kütahya Valiliği, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı, Kütahya Belediyesi ile iş insanlarının katkılarıyla açılan hizmet binasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 ÇELİK: “ÇALIŞMALARINIZ MÜCADELEMİZE KATKI SUNACAK”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesinin yeni binasını Büyük Zafer’in 100. yılında hizmete sunmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını dile getiren Vali Ali Çelik: “Bu topraklardaki en önemli duygu birlik ve beraberlik. Bu ruhu ve birlikteliği gelecek nesillere anlatmaktan vazgeçmemek gerekiyor. Dernek faaliyetlerini çok önemsiyoruz. Dolayısıyla derneğimizin yapacağı çalışmalar, gayretler bizim bu mücadelemize ciddi katkılar sunacaktır. Yeni hizmet binasının Türk milletinin sonsuza kadar var olması için gerekecek her türlü çalışmanın bir parçası olacağına olan inancımız da tamdır” diye konuştu.

GÜNDÜZ: “HER ZAMAN DESTEĞİMİZİ SUNACAĞIZ”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanlığı’nın, Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesislerinde yeni binalarının açılışında konuşan Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, “Sizlerin desteği ve Kütahya Belediyesi’nin yer tahsisi ile muharip gazilerimiz güzel bir yere kavuştular. Buranın muharip gazilerimize yakışır bir sosyal tesis olması yönünde her zaman desteğimizi sunacağız” dedi.

ERBAŞ: “TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLECEK BİR DERNEK BİNASI”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise, “Bizler bugün burada konuşma yapabiliyorsak, bu bayrağımız dalgalanıyorsa, ibadetlerimizi yapabiliyorsak daha doğrusu yaşayabiliyorsak şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bıraktığı bu memlekette huzur ve güven içinde bu konuşmaları yapabiliyoruz. Sizler için ne söylenir bilmiyorum ama ne söylenirse eksik kalacağını biliyorum. Hakkınız nasıl ödenir bilmiyorum. Bu memleketin necip gönüllerindesiniz. Sizlerin ayrı bir yeri, ayrı bir özelliğiniz var. Önceki yerinizi de biliyorum. Belediye başkanımız burayı tahsis etti. Valimiz ve Tugay Komutanımızın da katkılarıyla buranın ilk tefrişatı yapıldı ama daha da yapılacaktır. Türkiye’de örnek gösterilecek bir dernek binası olacağına inanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ebediyete irtihal eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yaşayan gazilerimize aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi. Tören, plaket takdimi ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sona erdi.