Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİ NESİL TASARIM: “WC HEALTH”

Modern ve yeni nesil

Modern ve yeni nesil tasarımları gündelik yaşama taşıyan Güral Vit, sağlık konfor ve hijyeni bütünleştirerek Wc Health ürününü yarattı. Reddot Design Award ödüllü olan Wc Health hijyen sunan teknolojisi ve estetik duruşuyla ön plana çıkıyor.

Hijyenin, konforun ve sağlığın önemini vurgulayan Güral Vit, Wc Health ürününü bu özellikleriyle ön plana çıkarıyor. Anti bakteriyel yüzey teknolojisiyle seramik yüzeyde oluşan gümüş iyon bakterilerinin üremesini yüzde 99,9 oranda engelleme özelliğine sahip WC Health, banyolara hijyen ve konfor katıyor. Alafranga ve Alaturka tuvalet stillerini bir araya getirilerek bir ilke imza atan WC Health, güvenli bir kullanım imkânı ile öne çıkarken, sağlıklı duruş şeklinden de ilham alıyor.

WC HEALTH RED DOT MÜZESİ’NDE DE YERİNİ ALDI

Güral Vit, “WC Health” ürüne ergonomik bir tasarım katarak eski alışkanlıkları yeniden yorumladı. 2012 yılında Reddot Desing Award ödülünü alan WC Health, Almanya Essen kentinde büyük öneme sahip olan Red Dot Müzesi’nde de yerini aldı. Güral Vit, WC Health ürünüyle alafranga ve alaturka tuvalet anlayışını çağa uygun hale getiriyor. Güral Vit; inovatif tasarımlarla yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor.