Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN IŞIK: “BELEDİYEMİZE KİMSE ÇAMUR ATMAYA KALKMASIN”

Birilerinin Kütahya Belediyesi hakkında

Birilerinin Kütahya Belediyesi hakkında konuştuğunu, kurumu karalamaya çalıştığını dile getiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık: “Sessiz kalarak bir şeyi halledemeyiz. Belediyemize sahip çıkmak zorundayız. Belediyemize kimse çamur atmaya kalkmasın” dedi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, dün akşam Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

“TÜRKİYE’DE DE ÖRNEK BİRKAÇ BELEDİYEDEN BİRİSİ OLDUK”

Kütahya Belediyesi’nin Kütahya’nın en büyük kurumu olduğunu dile getiren Başkan Işık, yaklaşık 2 bine yakın çalışanı olan ve yıllık bütçesi 1 milyar TL’yi bulan bir kurumun çalışanlarıyla birlikte güçlü olduğunu ifade etti. Başkan Işık, “Belediyeyi devir aldığımızdan iki ay sonra çalışan işçisinin maaşını ödemeyecek durumda bir belediye kasamız vardı. Ama o günden bugüne her gün ay başında düzenli olarak bir gün dahi gecikmeden maaşını çalışanına ödeyen bir belediyeye dönüştük. Türkiye’de de birkaç örnek belediyeden birisi olduk. Sizlerin sağduyusu ve özverisi sayesinde gerçekleşti bu. Çalıştık ve kazandık” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYEMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

Şehrin altyapısının yüzde 80’ninin tamamen yenilendiğini söyleyen Başkan Işık: “Belediyemize sahip çıkmak zorundayız. Birileri kurumumuz hakkında, bizim hakkımızda, sizin hakkında konuşurken, karalamaya çalışırken, sessiz kalarak bir şeyi halledemeyiz. Belediyemize kimse çamur atmaya kalkmasın. Son dönemde kasıtlı olarak yıpratmaya yönelik bu belediyede çalışandan tutun da belediye başkanına kadar birçok arkadaşımıza hak etmediği şekilde iftiralar atıldı. Geçmiş kadir gecemiz ve yaklaşan mübarek Ramazan Bayramımız kutlu olsun. Nice bayramlara, ramazanlara, birlikte tüm sevdiklerimizle beraber eriştirmeyi Cenab-ı Allah hepimize nasip eylesin” diye konuştu.