Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DENETİM 9 MAYIS’A KADAR SÜRECEK

Kütahya’da 9 Mayıs’a dek

Kütahya’da 9 Mayıs’a dek sürecek bayram trafiği denetimleri devam ediyor. Eskişehir-Kütahya karayolunda oluşturulan uygulama noktasını ziyaret eden Vali Çelik,  sürücüleri trafik kuralları hakkında bilgilendirdi.

Emniyet kemeri kullanımı, hız ihlalleri, cep telefonu gibi konularda hatırlatmalarda bulunan Vali Çelik, kurallara uyan sürücülere teşekkür ederek bayramlarını tebrik etti. Trafik kuralları hakkında bilgilerin yer aldığı broşürleri dağıtan Vali Çelik, araçlardaki çocuklara da kırmızı düdük hediye ederek karşılaştıkları kural ihlallerinde kullanmalarını istedi.

HER 10 KİLOMETREYE BİR EKİP

Alınan tedbirler hakkında bilgi veren Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Fatih Çakır, “Saat 17.00 itibarıyla, özellikle hususi otomobillerin kısmi olarak trafikteki hacmi artmaya başladı. Bu durumu öngörerek sabah saatlerinden itibaren her 10 km’de ve şehir merkezinden geçmekte olan tüm sinyalize kavşaklarda ekiplerimizi görevlendirdik” dedi.

“YAŞAM TÜNELİNDE 357 SÜRÜCÜ BİLGİLENDİRİLDİ” Kural ihlali yapan sürücü ve yolculara yaşayabilecekleri olumsuzluklar konusunda bilgi verilen yaşam tünelini de ziyaret eden Vali Çelik, sabah saatlerinden itibaren 357 sürücünün çadırda trafik kuralları hakkında bilgilendirildiğini söyledi. Vali Çelik’e İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç ile Emniyet Müdürü Necmettin Koç eşlik etti.