Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘HIZIR’ YETİŞİYOR

Hızır Harekâtı kapsamında Ramazan

Hızır Harekâtı kapsamında Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşan Kütahya Ülkü Ocakları, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Hayırseverlerin desteği ile yüzlerce haneye ulaştıklarını kaydeden Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni: “Sesimize ses, gücümüze güç katarak desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. “Ramazan paylaşmaktır” diyerek yola çıkan Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı, il genelinde yardıma muhtaç vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

“GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE ÇABALIYORUZ”

Ülkü Ocakları’nın Türk Milleti’nin her daim hizmetinde olacağını söyleyen Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni: “Hayırseverlerimiz ve ülküdaşlarımızın destekleriyle gücümüz yettiğince ihtiyaç sahiplerimize ulaşmak ve mübarek Ramazan ayında herkesin mutlu olabilmesi için çabalıyoruz. Bu doğrultuda özellikle ilgili kurumlar ve muhtarlarımızla istişare yaparak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşarak bir nebze destekte bulunmak istedik. Bugüne kadar ilimiz ve ilçelerimizde yüzlerce hanelere ulaşarak bizlere emanet edilen hayır ve selamları sahiplerine teslim ettik. Bu doğrultuda sesimize ses, gücümüze güç katarak desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlerimizden ve ülküdaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.