Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ ÇELİK: “DEVLETİMİZ HEPİNİZİN YANINDA”

Kütahya’da, “Dünya Yetimler Günü”

Kütahya’da, “Dünya Yetimler Günü” dolayısıyla yetim çocuklar için iftar programı düzenlendi. Vali Ali Çelik, burada yaptığı konuşmada. Varsa sıkıntılarımız, devletimizin tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşları ihtiyaç duyulduğu anda hepinizin yanında” dedi.

İHH Kütahya İnsan Yardım Derneği tarafından kentteki bir otelde düzenlenen programa, çok sayıdaki yetim çocuk ve yakınları katıldı. Programa Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve il protokolü katıldı.

ÇELİK: “RAMAZANIN, BİRLİK VE BERABERLİK AYI”

Vali Ali Çelik, burada yaptığı konuşmada, iftar sofrasında yetimlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Ramazanın, aynı zamanda birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Çelik, “Ramazan ayı bize sabrı öğrettiği gibi birbirimizi anlamaya ve empati kurmamıza da vesile oluyor. Rabb’im birliğimizi daim eylesin. Ramazan vesilesiyle böylesine anlamlı bir günde bir arada olduk. Varsa sıkıntılarımız, devletimizin tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşları ihtiyaç duyulduğu anda hepinizin yanında” diye konuştu.

IŞIK: “YETİMLER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”

Programda yaptığı konuşmada buna benzer bir organizasyonu da Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak gerçekleştirdiklerini hatırlatan Başkan Işık, yetim çocuklar için ellerinden gelen yardımı ve desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade etti. Konuşmaların ardından Hacivat-Karagöz gösterisi sunuldu. Program, iftara katılan çocuklara harçlık ve çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.