Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇELİK: “YENİ YATIRIMLARA İHTİYACIMIZ VAR”

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi tarafından iftar programı düzenlendi. Programa katılan Vali Ali Çelik, kapasite artırılmasına ve yeni yatırımlara ihtiyacın olduğunu vurguladı.

Kütahya OSB Sosyal Tesisinde düzenlenen programa: Vali Ali Çelik, Ak Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğt. Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz, Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nafi Güral, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Gürok Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral, STK Temsilcileri ve Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları katıldı.

“HEPİMİZ ÜRETİMİN BİR PARÇASI OLMAK ZORUNDAYIZ”

İş insanlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti paylaşan Vali Ali Çelik, “Kapasite artırılmasına, yeni yatırımlara ihtiyacımız var. Bugün sanayi ve üretim birbirini destekleyen temel paradigmalar. Hepimiz üretimin bir parçası olmak zorundayız. Gerek zirai gerek sınai gerekse hizmet üretimini bir bütün haline getirerek ekonomik olarak da güçlü bir devlet olacağız. Üreten ve her yıl katma değer alarak ihracatını artıran sanayicilerimiz, iş insanlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duydum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.