Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LİNYİT’E SPONSOR DESTEĞİ

TKİ Tavşanlı Linyitspor Yönetim

TKİ Tavşanlı Linyitspor Yönetim Kurulu, 3. Lig play-off’ları öncesinde Almanya’da Osmanlıspor’un kulüp başkanlığını yapan BASE Logistic GmbH ve RDM Global Lojistik ve Dış Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Erdem ile forma göğüs reklamı konusunda anlaştıklarını duyurdu.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada: “3. lig play-off’ları öncesi, Almanya ve Türkiye’de iş yapan, aynı zamanda Almanya’da Osmanlıspor’un kulüp başkanlığını yapan BASE Logistic GmbH ve RDM Global Lojistik ve Dış Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tavşanlılı Burhan Erdem ile Play-Off maçları için forma göğüs reklamı konusunda anlaşmış bulunmaktayız. Takımımıza maddi destekte bulunan Erdem’e ve sponsorluk anlaşmasına vesile olan eski yöneticimiz, Tavşanlı ve Belde Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Ataş’a yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz” denildi.

BAL PLAY OFF MAÇLARINA GİRİŞLER ÜCRETLİ

18 Nisan’da başlayacak olan, Bölgesel Amatör Ligde gruplarında şampiyon olan takımların 3.lige yükselmek için oynayacakları grup birinciliği müsabakalarına (Play Off)  seyirci girişleri ücretli olacak. Maçlara giriş ücreti 10 TL olacak. Maç biletleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerince temin edilecek. Biletsiz seyirci tribünlere alınmayacak.