Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYMAYA HAZIRIZ”

KÜSAD yeni yönetim kurulu

KÜSAD yeni yönetim kurulu üyeleri İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal’ı ziyaret etti.

Yeniden başkan seçilen Bayram Yıldız, ziyarette yaptığı açıklamalarda: “Kütahya’mız için her türlü iş birliğine açığız. Bizler Kütahya sevdalısı sanatçılar olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız” dedi.

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği’nin (KÜSAD) geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği 19. olağan genel kurulunda yönetime yeni katılan yönetim kurulu üyeleri, Başkan Bayram Yıldız eşliğinde bir tanışma ve nezaket ziyareti kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal ile bir araya geldi.

ÜNAL: “AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ENGEL YOK”

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Zekeriya Ünal: “Bugüne kadar derneğimizle paydaş olan STK’larla iş birliği yapmaya devam edeceğiz. KÜSAD’la kültürel ve sanatsal iş birliği protokolümüz gereği sanatsal ve tanıtım bağlamında iş birliği içindeyiz. KÜSAD’ın ‘Kurtuluşun Eşiği Dumlupınar 1922’ sosyal sorumluluk projesini destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik olgusu içinde aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” dedi.

YILDIZ: “KÜTAHYA’MIZ İÇİN HER TÜRLÜ İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ”

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği başkanı Bayram Yıldız müdür Zekeriya Ünal’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek: “Tüm kurum ve kuruluş ve erklerle eşit mesafedeyiz. Kütahya’mız için her türlü iş birliğine açığız. Bizler Kütahya sevdalısı sanatçılar olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız” diye konuştu. Kültür sohbetleri ve bu konudaki iş birliğinin temellerinin atıldığı ziyarette KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal’a Kütahya Kültür ve Sanat Derneğine yaptığı katkıları, sanatsal ve kültürel işbirliğinin bir ifadesi olarak plaket takdiminde bulundu.