Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERSOY: “MUHTEŞEM BİR ANTİK KENT”

Kültür ve Turizm Bakanı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yürüttüğü ‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ Kütahya’yı kapsayan özel bir seyahat gerçekleştirdi. Program kapsamında Aizanoi Antik Kenti’ni ziyaret eden Pervin Ersoy: “Muhteşem bir antik kent. Yurt dışında sadece şu Kütahya’mızda olan antik kent olsa göreceği değeri ve akın akın gelecek turisti akıl edemiyorum” dedi.

Rotahane ve projenin iş ortağı Bukla Tur tarafından gerçekleştirilen geziye Rotahane ekibinden Pervin Ersoy ve Bilge Kuru’nun yanı sıra Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Keremcem, Müge Boz ve Hakan Akkaya katıldı.

“MÜTHİŞ BİR MİRASA SAHİBİZ” Aizanoi Antik kent ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Pervin Ersoy: “Muhteşem bir antik kent. Enerjisi bizi çok etkiledi. Hatta havanın da güzel olmasını fırsat bilerek neredeyse tüm günümüzü orada geçirebilirdik, o kadar keyifliydi. Yurt dışında sadece şu Kütahya’mızda olan antik kent olsa göreceği değeri ve akın akın gelecek turisti akıl edemiyorum. Bizler gerçekten müthiş bir mirasa sahibiz ve elimizden geldiğince bunu daha çok paylaşmalı, daha çok ülkemizi gezmeli ve hem yurt dışı hem yurt içi gezginlerine konaklama hem hizmet açısından daha kaliteli bir ortam yaratmalıyız” dedi.