Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTAHYALI GÜREŞÇİ MİLLİ KAMPA DAVET EDİLDİ

Güreş Federasyonu faaliyet programında

Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan 2022 Türkiye U-13 Serbest Stil Güreş Şampiyonası Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi. 81 ilden 2 bin 500 sporcunun katıldığı müsabakalarda Tavşanlı’yı temsil eden Belediyespor Kulübü güreş takımı başarılı sonuçlar alarak ilçeye döndü.

62 kg sporcusu Ali Uysal 150 güreşçi arasında rakiplerini teker teker yenerek ilk 4 sporcu arasına girdi. Güreşçi bu performansıyla Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı. Diğer taraftan başarılı sporcu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcusu olmayı başardı.

TAVŞANLI TARİHİNE GEÇTİ Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı’da ilk kez bir sporcunun Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne davet edildiğini hatırlatarak: “Ali kardeşimiz minderde sergilediği performansla ileride ne kadar başarılı bir sporcu olacağını şimdiden gösterdi. Tavşanlı’dan ilk kez bir güreşçi bakanlığımıza bağlı Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne davet alıyor. İnşallah hem Avrupa hem de Dünya Şampiyonalarında kendisini kürsüde görmek nasip olur. Başarılı sporcumuzu, antrenörü ve ailesini tebrik ediyorum. Tavşanlı Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.