Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VEREN EL ALAN ELİ GÖRMÜYOR

DPÜ’de düzenlenen Askıda Giysi

DPÜ’de düzenlenen Askıda Giysi kampanyasının tamamlanması nedeniyle tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal: “DPÜ’de düzenlenen Askıda Giysi kampanyasının tamamlanması nedeniyle tören düzenlendi” dedi.

DPÜ Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç ve danışmanı olduğu Risk Topluluğu öncülüğünde düzenlenen ve kıyafet gereksinimi olan öğrencilerin yararlanabileceği Askıda Giysi kampanyasına yapılan bağışların sonunda 300’ün üstünde giysi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teslim edildi. Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesinde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Terzi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İbrahim Gürer, Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, kampanyanın yürütücülüğünü üstlenen Risk Topluluğu öğrencileri ve topluluk danışmanı Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç katıldı.

UYSAL: “EN BÜYÜK MUTLULUK BİR BAŞKASINI MUTLU EDEBİLMEK”

Giysilerin toplanıp sergilendiği alanı ziyaret eden Rektör Uysal, Doç. Dr. Nilüfer Dalkılıç’tan projenin ayrıntıları hakkında bilgi alıp bağışlanan giysileri inceledikten sonra öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Gerçekleştirilen kampanyanın çok önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Uysal: “Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde büyük memnuniyet duyuyorum. Bir insan için en büyük mutluluğun başkasını mutlu etmek olduğuna inanıyorum. Biliyorsunuz daha geçen ay İdlib’e yardım gönderdik ve bu ilk değildi. Bugün İdlib’de DPÜ’nün bağışlarıyla yapılan 10 adet briket ev var. 2019’da faaliyete geçen ve bugüne kadar başarıyla sürdürdüğümüz Giysibank projemizle giysi ihtiyacı olan öğrencilerimize, veren elin alan eli görmediği bir sistemle yardım ediyoruz. Bugün Nilüfer Hocamız ve Risk Topluluğumuz bu projemize Askıda Giysi projesiyle destek veriyorlar ve bağışlanan giysileri Giysibank’a bağışlıyorlar. Karın, kışın oldukça fazla hissedildiği bir dönemde öğrencilerimizin böyle bir kampanyayı yürütmesi ayrıca önemli ve kıymetli” ifadelerini kullandı.

DALKILIÇ: “PROJEYİ TAMAMLAMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Rektörün ardından kısa bir konuşma yapan ve projeye katkı sunan idareci, akademisyen ve öğrencileri kutlayan Doç. Dr. Dalkılıç ise düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Öncelikle bağış yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu proje Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı’nın fikriydi. Bizler bu fikri geliştirerek bugün sonuçlandırıyoruz ve çok mutluyuz. Giysi gereksinimi olan öğrencilerimiz randevu.dpu.edu.tr adresinden randevu alarak sadece kendilerinin olacağı bir zaman diliminde mağazaya gidip bu ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürebilirler. Bu projeyle elde edilen yeni giysiler de çok kısa sürede Giysibank’ın raflarında olacak. Risk Topluluğu öğrencilerine de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Bu törene katılarak bizi şereflendirdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.” Törenin ardından bağışlanan 300’den fazla giysi, kolilere yerleştirildi ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza teslim edildi.