Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VOLEYBOLCULARDAN KAYMAKAMA ZİYARET

Emetspor Voleybol Kız takımı

Emetspor Voleybol Kız takımı Kaymakam Hasan Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında kulüp yöneticisi Hüseyin Özbeyaz, Kulüp antrenörü Faruk Deve hazır bulundular.

Kütahya’ da düzenlenecek olan turnuvalar öncesi Emet’i temsil edecek olan Emet Spor Voleybol kız takımı Kaymakam Hasan Çiçek’ i makamında ziyaret etti. Kaymakam Çiçek voleybol kız takımının çalışmaları hakkında kulüp yöneticisi ve kulüp antrenöründen bilgiler aldı. Turnuvalarda ilçeyi temsil edecek olan Emet spor voleybol kız takımına çalışmalarında başarılar diledi.

“SPORU HAYATINIZDAN EKSİK ETMEYİN”

Kaymakam Çiçek yaptığı konuşmasında; “Her spor dalı gibi voleybol oynamakta, hem sosyal, hem de fiziksel birçok yarar sağlar. Voleybol oynayanlarda görev ve sorumluluk duygusu daha güçlü olur. Sporu hayatınızdan eksik etmeyin. Kütahya’ düzenlenecek olan turnuvalarda ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinizi düşünüyorum. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınız da başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret bitiminde kulüp yönetimi ve voleybol kız takımı Kaymakam Hasan Çiçek’e göstermiş oldukları ilgi, alaka ve spora olan destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Günün anısına hükümet konağı önünde hatıra fotoğrafı çekildiler.