Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş yeni teknik patronu Çalımbay, açıklamalarda bulundu 

Beşiktaş‘ın yeni teknik direktörü

Beşiktaş‘ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş’a dönmenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. 

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, göreve getirilme sürecini ve Beşiktaş’a dönüşünü değerlendirdi.

İşte Rıza Çalımbay’ın açıklamalarından öne çıkan bazı noktalar:

  • “Çağırdılar geldim. ‘Durumumuz iyi değil.’ dediler, ‘Tamam’ dedim. ‘Yapabilir miyiz hocam?’ dediler, ‘Yaparım’ dedim. Benim açımdan tekrar buraya gelmek büyük bir mutluluk.”
  • “Her zaman söylediğim gibi Beşiktaşlıyım. Futbol hayatım buradan başladı, burada bitti. Şu anda geldiğim dönem ilk başladığım zamana benziyor.”
  • “Siyah-beyazlı kulübe minnet borcum var. Benim futbol hayatım burada geçti. Ne kazandıysak Beşiktaş sayesinde oldu. O bize verdi, şimdi bizim ona vermemiz gerekiyor.
  • “Takımın durumu pek iç açıcı değil. Amacımız bunu çok iyi şekilde analiz edip, nerede, ne kriz var onları bulmamız gerekiyor.”

Beşiktaş yeni teknik patronu Çalımbay açıklamalarda bulundu 

“Bizim için en önemli şey taraftar. Taraftar üzgün, kırgın, sinirli. Öncelikle taraftarı kazanmamız gerekiyor.”

  • “Zamanı çok iyi şekilde değerlendireceğiz ve bu işi atlatacağımıza inanıyorum. Taraftarın desteği olmazsa bu kaostan çıkmamız mümkün değil.”
  • “Başakşehir maçında sırf taraftar için oynamamız gerekiyor. Gerçekten çok üzüldüler. Taraftara galibiyet lazım. Bunun için hep beraber herkes her şeyini ortaya koyması gerekiyor.”

Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ın yaşadığı sıkıntılı dönemde takımı toparlamak ve başarıya ulaştırmak için elinden geleni yapma sözü verirken, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı.