Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya, Büyük Vicdan yürüyüşünde buluştu 

Kütahya’da Sivil Toplum Kuruluşları

Kütahya’da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) öncülüğünde ‘şehitlerimize rahmet, Gazze’ye destek’ parolasıyla ‘Büyük Vicdan Yürüyüşü’ gerçekleştirildi. 

Kütahya Belediyesi hizmet binası önünde başlayan yürüyüşe çok sayıda STK üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

İsrail ve ABD’ye karşı sloganlar atarak dövizlerle yürüyen kalabalığın son durağı Zafer Meydanı oldu. 

“BİZ TÜRK MİLLETİYİZ VE KİMSE BİZİMLE BAŞ EDEMEZ”

Kütahya Valiliği önünde yürüyüşe katılarak destek veren Vali Musa Işın, burada yaptığı konuşmada terör ve terörizmin kazanamayacağını söyledi. 

Türk milletinin yıllardır terör belasıyla uğraştığını aktaran Işın, içeride ve dışarıda hainlere hiçbir zaman fırsat verilmeyeceğine dikkati çekti. 

Kütahya Büyük Vicdan yürüyüşünde buluştu 

Işın, “Biz Milli Mücadeleyi burada kazandık. Osmanlı’yı burada kurduk. Biz Evladı Fatihanız, Mehmetçiğiz. Biz Türk milletiyiz. Hiç kimse bizimle baş edemez. Bugüne kadar da baş edememiştir. Şundan emin olun ki bu topraklar hiçbir zaman ecnebi çizmesiyle çiğnenmemiştir, bundan sonra da çiğnenmeyecektir.” dedi. 

“TERÖRÜN ARKASINDA İSRAİL VE ABD VAR”

12 askerin şehit edilmesinin arkasındaki PKK terör örgütünün destekçilerinin İsrail ve Amerika olduğunu bildiren İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, bölgede istikrarın ve barışın hakim olmaması için herşeyin yapıldığını dile getirdi. 

Kütahya Büyük Vicdan yürüyüşünde buluştu 

Barışın bölgede ve dünyada hakim olması için çalıştıklarını anlatan Yenipazar, şunları kaydetti: 

“Biz barış için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin gündemi değiştirmesine de izin vermeyeceğiz. Bu dünyayı terk etmenin en güzel şekli şehitlik makamıdır. Allah’ın izniyle on iki yiğidimizin bugün yüzleri gülüyor, mutluluk içinde şehitlik makamındalar.”

“BU TOPRAKLARDAN HİÇ KİMSE BİZİ ÇIKARAMAZ”

Kütahya Sı̇vı̇l Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) Başkanı Ülfet Balon, şehit düşen 12 askerimiz ve Filistin halkı için yürüyüş düzenlediklerini söyledi. 

Kütahya Büyük Vicdan yürüyüşünde buluştu 

“Amerika hiçbir zaman bu topraklarda emellerine ulaşamayacaktır.” diyen Balon, “Biz burada yaşadığımız müddetçe Amerika salyalarını akıtmaktan başka bir çare üretemeyecektir. Bizleri bu cennet vatandan çıkarmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Gazete köşelerinde kalemşörlük taslayan batılı emperyalist uşakları bize bu konuda ayar veremez.” ifadelerini kullandı. 

Kütahya Büyük Vicdan yürüyüşünde buluştu 

kütahya vicdan yürüyüşü

Kütahya, Büyük Vicdan yürüyüşünde buluştu Kütahya’da Sivil Toplum Kuruluşları (STK) öncülüğünde ‘şehitlerimize rahmet, Gazze’ye destek’ parolasıyla ‘Büyük Vicdan Yürüyüşü’ gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi hizmet binası önünde başlayan yürüyüşe çok sayıda STK üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İsrail ve ABD’ye karşı sloganlar atarak dövizlerle yürüyen kalabalığın son durağı Zafer Meydanı oldu. “BİZ TÜRK MİLLETİYİZ VE KİMSE BİZİMLE BAŞ EDEMEZ” Kütahya Valiliği önünde yürüyüşe katılarak destek veren Vali Musa Işın, burada yaptığı konuşmada terör ve terörizmin kazanamayacağını söyledi. Türk milletinin yıllardır terör belasıyla uğraştığını aktaran Işın, içeride ve dışarıda hainlere hiçbir zaman fırsat verilmeyeceğine dikkati çekti. Işın, “Biz Milli Mücadeleyi burada kazandık. Osmanlı'yı burada kurduk. Biz Evladı Fatihanız, Mehmetçiğiz. Biz Türk milletiyiz. Hiç kimse bizimle baş edemez. Bugüne kadar da baş edememiştir. Şundan emin olun ki bu topraklar hiçbir zaman ecnebi çizmesiyle çiğnenmemiştir, bundan sonra da çiğnenmeyecektir.” dedi. “TERÖRÜN ARKASINDA İSRAİL VE ABD VAR” 12 askerin şehit edilmesinin arkasındaki PKK terör örgütünün destekçilerinin İsrail ve Amerika olduğunu bildiren İHH Kütahya Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, bölgede istikrarın ve barışın hakim olmaması için herşeyin yapıldığını dile getirdi. Barışın bölgede ve dünyada hakim olması için çalıştıklarını anlatan Yenipazar, şunları kaydetti: “Biz barış için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin gündemi değiştirmesine de izin vermeyeceğiz. Bu dünyayı terk etmenin en güzel şekli şehitlik makamıdır. Allah'ın izniyle on iki yiğidimizin bugün yüzleri gülüyor, mutluluk içinde şehitlik makamındalar.” “BU TOPRAKLARDAN HİÇ KİMSE BİZİ ÇIKARAMAZ” Kütahya Sı̇vı̇l Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) Başkanı Ülfet Balon, şehit düşen 12 askerimiz ve Filistin halkı için yürüyüş düzenlediklerini söyledi. “Amerika hiçbir zaman bu topraklarda emellerine ulaşamayacaktır.” diyen Balon, “Biz burada yaşadığımız müddetçe Amerika salyalarını akıtmaktan başka bir çare üretemeyecektir. Bizleri bu cennet vatandan çıkarmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Sıcak rezidanslarında içkisini yudumlayarak sosyal medyadan ya da gazete köşelerinde kalemşörlük taslayan batılı emperyalist uşakları bize bu konuda ayar veremez.” ifadelerini kullandı.