Kütahya’da 26 Mart Perşembe günü bahar havası etkisini sürdürüyor. Sabah saatlerinde serin bir başlangıç beklenirken, gün içinde sıcaklık yükselerek ılıman bir seyir izleyecek. Öğle saatlerinde güneş zaman zaman kendini gösterirken, akşam saatleriyle birlikte yeniden serinlik hissedilecek. Gün genelinde yağış beklenmiyor.
Sabah Saatleri (03.00 – 06.00)
- Sıcaklık: 7–9 °C
- Hissedilen Sıcaklık: 6–8 °C
- Hava Durumu: Parçalı bulutlu
- Nem: %70–80
Sabahın erken saatlerinde Kütahya’da serin bir hava hakim olacak. Nem oranının yüksek olması nedeniyle hissedilen sıcaklık birkaç derece daha düşük olabilir. Günün ilk saatlerinde dışarı çıkacakların hafif kalın kıyafet tercih etmeleri önerilir.
Öğle Saatleri (12.00 – 15.00)
- Sıcaklık: 18–20 °C
- Hissedilen Sıcaklık: 17–19 °C
- Hava Durumu: Az bulutlu, güneşli
- Nem: %45–60
Öğle saatlerinde sıcaklık artacak ve günün en ılık saatleri yaşanacak. Güneşin etkisiyle birlikte açık hava koşulları oldukça elverişli olacak. Park, yürüyüş ve dış mekan planları için uygun bir zaman dilimi öne çıkıyor.
Akşam ve Gece Saatleri (18.00 – 24.00)
- Akşam Sıcaklığı: 14–16 °C
- Gece Sıcaklığı: 8–10 °C
- Hissedilen Sıcaklık: Serin
- Hava Durumu: Parçalı bulutlu
- Nem: %60–70
Akşam saatlerinden itibaren sıcaklık düşüşe geçecek. Gece saatlerinde serin bir hava etkili olacak. Özellikle geç saatlerde dışarı çıkacakların yanlarında ince bir ceket bulundurmaları önerilir.




