Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da BM destekli projenin kapanışı yapıldı

Arazi Tahribatının Dengelenmesi Yukarı

Arazi Tahribatının Dengelenmesi Yukarı Sakarya Havzası Projesi katılımcı mikrohavza planlama kapanış toplantısı Kütahya’da yapıldı.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Teşkilatı (FAO) desteğiyle yürütülen “Arazi Tahribatının Dengelenmesi Yukarı Sakarya Havzası Projesi” Katılımcı Mikrohavza Planlama Kapanış Toplantısı Kütahya’da yapıldı.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ‘Arazi Tahribatının Dengelenmesi Yukarı Sakarya Havzası Projesi’ kapsamında; 2020 yılından itibaren iklim değişikliğinin etkilerini azaltmak ve arazi bozulumunu önlemek amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde Küresel Çevre Fonu (GEF) finansmanı ile üç pilot ilde uygulanan çalışmaların aktarıldığı Katılımcı Mikrohavza Planlama Kapanış Toplantısı yapıldı. Toplantıda; proje hakkında katılımcılara bilgilendirici sunumlar gerçekleştirildi ve uygulama faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Toplantıya Toprak Muhafaza ve Havza Islahı Dairesi Başkan Yardımcısı Yunus Güneş, Bingöl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü Prof. Dr. Alaaddin Yüksel, Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil,  Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, Küresel Çevre Fonu Koordinatörü Erdoğan Özevren, ATD Yukarı Sakarya Projesi Ulusal Koordinatörü Sibel Tekin, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. HABER MERKEZİ