Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’nın turizm, ulaşım, sanayi ve tarımı konuşuldu 

Kütahya’da tüm kurumlar, siyasi

Kütahya’da tüm kurumlar, siyasi parti temsilcileri ve iş dünyası şehrin geleceği adına bir araya geldi. Alınan kararlar ve sonuçların yol gösterici olacağını belirten Vali Musa Işın, “Somut adımlar ortaya çıkacaktır. Bu işi hep beraber yapıyoruz; birlikten kuvvet, güç doğar.” dedi. 

Kütahya 4. İl Değerlendirme ve İstişare toplantısı Vali Musa Işın başkanlığında Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi. 

Kütahya’nın turizm ulaşım sanayi ve tarımı konuşuldu 

Turizm, ulaşım, sanayi ve tarım sektörlerinde yürütülen çalışmaların konuşulduğu toplantıda bu sektörlerdeki kalkınma stratejileri üzerine bilimsel temellere dayalı değerlendirmeler yapıldı. 

 “KÜLTÜR VARLIKLARININ TESPİTİ YAPILDI”

Alınan kararların hayırlı olmasını dileyen Vali Musa Işın, “Çok güzel sonuçlar elde ettik. Tüm bu konuların takipçisi olacağız ve hatta konuşurken bile birçok meseleyi çözümledik. Bakanlıklarımızla yapılan görüşmeler sonucunda sanayi ve istihdam konusunda umutluyuz.” dedi.

Kütahya’nın turizm ulaşım sanayi ve tarımı konuşuldu 

Kültür varlıklarının tespitinin yapıldığını ve eserlerin büyük bir kısmının 2024 yılında onarılacağını açıklayan Işın, “Tarihi camilerimizin restorasyonuna hemen başlayacağız. Hiçbir eseri göz ardı etmiyoruz ve ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bu işi hep beraber yapıyoruz; birlikten kuvvet, güç doğar. Kimse ‘Bu işi tek başıma yapıyorum’ diyemez, dememeli. Hepimiz iyi niyetle bu işin içerisindeyiz” diye konuştu.

 “SOMUT ADIMLAR ATILACAK”

Toplantıların ardından alınan kararlar ve ortaya çıkan sonuçların yol gösterici olacağını belirten Işın, “Somut adımlar ortaya çıkacaktır. Şu ana kadar yapılan güzel çalışmaların devamını diliyorum” dedi.

Kütahya’nın turizm ulaşım sanayi ve tarımı konuşuldu 

Kütahya’daki birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Işın, “İyi niyetle, ciddi bir iş birliği içerisinde olduğumuzu görmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Hepimizin ortak amacı ilimizi daha ileri seviyelere taşımaktır. Bu süreçteki katkılarından ötürü tüm paydaşlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.