Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da İsrail ve PKK protesto edildi 

İsrail ve PKK terör

İsrail ve PKK terör örgütünün birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini belirten KÜSİDAP Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Köse, “Şehitlerimiz için teröre, emperyalizme ve Gazze’deki işgale karşı tek ses olmak için buradayız.” dedi. 

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (KÜSİDAP) üyeleri Gazze’de acil ateşkes ilan edilmesi için basın açıklaması gerçekleştirdi. 

Kütahya’da İsrail ve PKK protesto edildi 

Zafer Meydanı’nda düzenlenen açıklamayı KÜSİDAP adına Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Köse yaptı. 

Dün akşam PKK terör örgütüyle yaşanan çatışmada şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet gazilere acil şifalar dileyen Köse, İsrail ve PKK’nın ayrı terör örgütleri olmadığını söyledi. 

“Her iki terör örgütünü besleyen, organize eden ABD’dir.” diyen Köse, her ikisinin de büyük İsrail için ortaklaşa terör ve katliam yaptığını dile getirdi. 

Kütahya’da İsrail ve PKK protesto edildi 

Son iki terör saldırısının doğrudan ABD ve İsrail tarafından planlanarak uygulandığını aktaran Köse, “Gazze’de soykırım yapanlar, Yemen’e saldıranlar. Akdeniz’i yakanlar Türkiye’den intikam almaktadır. Teröristlerin arkasındaki şer odaklarının tüm insanlık için bir tehdit olduğunu bir kere daha haykırıyoruz.” dedi. 

“AMASIZ, FAKATSIZ HER TÜRLÜ TERÖRÜN KARŞISINDAYIZ”

Gazze meselesinin Türkiye’nin bağımsızlığı meselesinden ayrı düşünülemeyeceğini bildiren Köse, şöyle devam etti:

“İşte bu sebeple, şehitlerimiz için teröre, emperyalizme ve Gazze’deki işgale karşı tek ses olmak için buradayız. Irkçı ve işgalci İsrail; kadın, çocuk, yaşlı ve sivil ayırt etmeksizin Gazze’de soykırım suçu işliyor. 

Kütahya’da İsrail ve PKK protesto edildi 

Terör örgütünün 40 yıldan fazla süredir bitmemesinin bir sebebi de maalesef içerideki işbirlikçileridir. Toplumsal bilincin yükselmesi için halkımızı uyanık olmaya davet ediyoruz. Amasız fakatsız her türlü terörün karşısındayız.