Belediye Kütahyaspor’da alınan mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Cenk Laleci ile ilgili ayrılık kararında geri adım atıldı. 

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Kütahyaspor’da Teknik Direktör Cenk Laleci ile ilgili son karar verildi. 

Mavi Lacivertli ekip, evinde oynadığı son Bulvarspor’a 2-1 mağlup olmuş ve Teknik Direktör Cenk Laleci ile yolların karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı kamuoyu ile paylaşılmıştı. 

Özellikle sosyal medyada Cenk Laleci’ye gelen destek mesajlarının ardından yönetim yeniden görüşme kararı aldı.

TEKRAR ANLAŞILDI, YOLA DEVAM

Belediye Kütahyaspor yönetimi, son görüşme ile ilgili sosyal medyadan yeni bir açıklama yayımladı. 

Menfaatler doğrultusunda anlaşmaya varıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Yönetim kurulumuzun, teknik heyetimiz ile yaptığı görüşmeler neticesinde, Teknik Direktörümüz Cenk Laleci ve ekibiyle takımımızın menfaatleri doğrultusunda yola devam etme kararı alınmıştır.”

Kütahya'da biri kadın iki kişi öldürüldü Kütahya'da biri kadın iki kişi öldürüldü

Belediye Kütahyaspor’da Laleci Dönemi Sona Erdi  (3)

Kaynak: Haber Merkezi