Kütahya’da eğitim alanındaki projeler, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve ailelerin eğitime daha fazla katılması ile ilgili çalışmalar değerlendirildi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz başkanlığında Kütahya’daki eğitim proje ve çalışmaları ile ilgili genel değerlendirme toplantısı düzenlendi. 

Toplantıya Eğitim Müfettişleri Başkanı Veysi Deniz, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Belediye Kütahyaspor soyunma odasına avantajlı girdi Belediye Kütahyaspor soyunma odasına avantajlı girdi

Bakanlık tarafından yürütülen projelerin sahadaki uygulamaları ve etkilerinin konuşulduğu toplantıda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Mesleki ve Teknik Eğitim Politika Belgesi ele alındı.

Toplantıda ayrıca ailelerin çocukların eğitim sürecine daha aktif katılımı konularında yapılan çalışmalar konuşuldu.  

“KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON ÖNEMLİ”

Kentteki eğitim faaliyetlerinin daha etkili ve verimli şekilde yürütülebilmesi için koordinasyonun önemine vurgu yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, il müdürlüğü ve Bakanlık merkez teşkilatı arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. 

Kaynak: Haber Merkezi