Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KUTSO) yöneticilere yönelik çalışanların iş bağlılığı ile ilgili yol haritaları anlatıldı.

KUTSO Akademi’nin hayata geçirdiği eğitim faaliyetleri devam ediyor.

Bu çerçevede fabrikalarda çalışan yöneticilere yönelik olarak “Çalışan bağlılığı” eğitimi gerçekleştirildi.

Odada düzenlenen eğitimde Şebnem Ergül, tarafından yapılan sunumda iş ekosistemi ve yeni yönetim anlayışının kurumsal süreçlere yansımalarını anlattı.

Yeni düzende motivasyon ile öğrenme döngüsünün performansa etkileri hakkında bilgiler veren Ergül, yeni nesil yönetim yaklaşımlarıyla çalışan bağlılığının artırılmasına yönelik uygulamaların önemine vurgu yaptı.

Kutso’da Çalışan Bağlılığı Anlatıldı 1

Programda Ergül, kurumlarda doğrudan hayata geçirilebilecek yol haritaları ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Kütahya DPÜ’nün çini ve seramik sergisi Isparta’da açıldı
Kütahya DPÜ’nün çini ve seramik sergisi Isparta’da açıldı
İçeriği Görüntüle

Eğitim, katılımcıların sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi