Kütahya’da LÖSEV ve Kütahya Porselen işbirliği ile Anneler Günü etkinliğinde “Güçlü anne güçlü aile” mesajı verildi.
Kütahya Porselen ve LÖSEV işbirliği ile Anneler Günü etkinliği gerçekleştirildi.
Kentteki bir restorandaki etkinlik “Güçlü Anne, Güçlü Bir Aile ve Umut Dolu Yarınlar Demektir” mottosuyla düzenlendi.
Sanatın iyileştirici ve birleştirici gücünden ilham alan özel buluşmaya Kütahya ve Eskişehir’den LÖSEV’e kayıtlı annelerin katıldı.
Programda anneleri Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli ve Nafi Güral Eğitim Vakfı Başkanı Gülsüm Güral yalnız bırakmadı.


“ÖZEL BİR BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK"
Etkinlikte konuşan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Anneler Günü’nün, fedakarlıklarıyla çocuklarına umut olan annelerin emeklerini hatırlamak için anlamlı bir fırsat olduğunu söyledi.
Lösemi ile mücadele eden çocukların en büyük güç kaynaklarının anneleri olduğunu aktaran Sürmeli, “Biz de Anneler Günü vesilesiyle, onların bir araya gelerek kendilerine zaman ayırabilecekleri, birlikte üretmenin, paylaşmanın ve gülümsemenin iyileştirici gücünü hissedebilecekleri özel bir buluşma gerçekleştirmek istedik. Başta kendi annem olmak üzere, sevgisi ve emeğiyle hayatlara güç veren tüm annelerin Anneler Günü’nü içtenlikle kutluyorum.” diye konuştu.

LÖSEV HERKESİ GÖNÜLLÜ OLMAYA DAVET EDİYOR
Her gün lösemi ve kanser ile mücadele eden ailelere destek çalışmalarını sürdüren vakıf, kadınların gücünü büyüten projeleriyle çocukların daha sağlıklı, daha umut dolu yarınlara ulaşmasına katkı sağlamaya devam ediyor.
LÖSEV, herkesi lösemi ve kanserle mücadele eden çocukların ve onların güçlü annelerinin yanında olmaya davet ediyor.
LÖSEV birlikteliği büyütmek ve güçlendirmek isteyen herkesi gönüllü olmaya, bu hareketin bir parçası olmaya davet ediyor.
Detaylı bilgi için www.losev.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.



