Kütahya’da motosiklet tutkunları Balıkesir’in Erdek ilçesinde gerçekleştirilecek festival için hazırlıklarını sürdürürken, yolculukta “dikkatli olun” uyarısı yapıldı.
Riders 43 Motosiklet Grubu, haftalık Çarşamba toplantılarına devam ediyor.
Bu çerçevede Kütahya’da motosiklet tutkunları, 26-29 Haziran’da düzenlenecek festival için son hazırlıkları konuştu.

Farklı etkinliklerin gerçekleştirileceği, konserlerin verileceği festivale katılacak kişi sayısının belirlendiği toplantıda konuşan Grup Yöneticisi Yasin Ergül, Kütahya’da yaptıkları festivalin ardından başka bir festival için heyecanlı olduklarını söyledi.

4 gün sürecek festival için Kütahya’dan katılacak motosiklet tutkunlarına yolculuklarında dikkatli olmalarını isteyen Ergül, “Güzel bir festivale gidebilmek için çıktığımız yollarda lütfen kurallara uyalım. Havaların sıcak olduğu bu günlerde araç şoförlerinin dikkati daha kolay dağılabiliyor. Aynı durum bizler için de geçerli. Bu yüzden bizler daha fazla kurallara uymalı ve dikkatli olmak zorundayız.” diye konuştu.

Toplantının sonunda grup üyeleri tarafından getirilen baklava, ikram edildi.


