Kütahya’da Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 4 yaşındaki Metehan için, yardım kermesi açıldı.

Kütahya’da her kesimden insanın sahip çıktığı DMD hastası Metehan’a destek ve yardımlar sürüyor.

Bu kapsamda, gönüllü insanların ve ailelerin destek verdiği “Metehan’a destek kermesi” açıldı.

Zafer Meydanı’nda kurulan stantlarda insanlar yaptığı ürünleri, geliri Metehan’a bağışlanmak üzere satışa çıkardı.

Küçük Metehan’ın babası Kadir Selvi, soğuk havaya rağmen kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Sabah saatlerinden itibaren stantların kurulduğunu belirten Selvi, öğle saatlerinden itibaren insanların ilgisinin arttığını söyledi.

Kütahya halkının desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini vurgulayan Selvi, “Allah razı olsun bütün Kütahya halkından. İnsanlar geliyor, bize destek için. Güzel olacak inşallah.” dedi.

Kütahya'da her yer buz tutacak! Meteoroloji o gün için herkesi uyardı
Kütahya'da her yer buz tutacak! Meteoroloji o gün için herkesi uyardı
İçeriği Görüntüle

Kütahya, Dmd Hastası Metehan Için Seferber5

“ÜRÜNLERİMİZ ARTARSA YARIN DA AÇACAĞIZ”

Kermesin hazırlanmasında gönüllü bir ekibin olduğunu anlatan Selvi, tanıdıkları insanlar kadar tanımadıkları kişilerin de yardım ettiğini, kermese ürün getirdiğini ifade etti.

27 Aralık (bugün) akşamına kadar kermesin açık kalacağını belirten Selvi, “Yarın da eğer ürünlerimiz artarsa, açmayı düşünüyoruz. Normalde iznimiz iki gün. Yarın da burada olmayı düşünüyoruz inşallah. Allah herkesten razı olsun öncelikle.

Kütahya, Dmd Hastası Metehan Için Seferber6

Desteklerini hissediyoruz. Ama bizim yolumuz uzun. Desteklerin sonuna kadar devam etmesini istiyoruz. Gönül veren, dua eden, maddi manevi yanımızda olan herkes sağolsun.” diye konuştu.

Kütahya, Dmd Hastası Metehan Için Seferber4

Muhabir: Yaşar Sarı - Nurcan Günay