Kütahya Genç İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) olağanüstü seçimli genel kurulda iki başkan adayı yarıştı.

KÜGİAD olağanüstü seçimli genel kurulu gerçekleştirildi.

Alper Altun ve Süleyman Selvi’nin başkanlık için yarıştığı genel kurulda 121 üye oy kullandı.

Eski Başkan Osman Altınkaya’nın da katıldığı genel kurula, dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Kentteki bir otelde düzenlenen genel kurulda Altınkaya, başkanlık için yarışan her iki adayın da başarılı olacağına inandığını söyledi.

Seçimin hayırlı olması temennisinde bulunan Altınkaya, “İnşallah derneğimizi bir adım daha öteye götürürler.” dedi.

Genel kurulda üyelerin 63’ünün oyunu alan Alper Altun, KÜGİAD başkanlığına seçilirken rakibi Süleyman Selvi ise 58 oy aldı.

K Ü G İ A D Yeni Başkanını Seçti 5

“HEP BİRLİKTE DAHA İLERİYE GİDECEĞİZ”

Başkanlık yarışını kazanan yeni Başkan Alper Altun, hep birlikte birlik beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.

Yarışın demokratik bir ortamda dostça gerçekleştiğini vurgulayan Altun, kendisine güvenerek oy veren herkese teşekkür etti.

KÜGİAD’ı daha ileriye götürmek istediklerini belirten Altun, bu amaçla tüm üyelerden destek istedi.

Hak-İş Kütahya İl Başkanı Ödemiş’in evladıyla tehdit edildiği iddiası
Hak-İş Kütahya İl Başkanı Ödemiş’in evladıyla tehdit edildiği iddiası
İçeriği Görüntüle

K Ü G İ A D Yeni Başkanını Seçti 3

K Ü G İ A D Yeni Başkanını Seçti 4

K Ü G İ A D Yeni Başkanını Seçti 6

Muhabir: Yaşar SARI