İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşanan bıçaklı kavga, bölgede büyük endişeye neden oldu. Umurbey Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 18 yaşındaki A.Y. ile 37 yaşındaki Hamit Ş. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında A.Y., yanında taşıdığı bıçakla Hamit Ş’yi vücudunun çeşitli bölgelerinden yaraladı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralanan Hamit Ş, ilk olarak Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Korkunç cinayet: Müzisyen eşini akılalmaz şekilde öldürdü Korkunç cinayet: Müzisyen eşini akılalmaz şekilde öldürdü

Yetkililer, Hamit Ş’nin durumunun ciddiyetini koruduğunu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay sonrası kaçan şüpheli A.Y., polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürülerek ifadesi alınmaya başlandı. A.Y.’nin olayla ilgili ilk ifadesinde herhangi bir ayrıntı vermediği, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Emniyet yetkilileri, olayın neden çıktığını belirlemek için çevredeki güvenlik kameralarının da incelendiğini ve tanıkların ifadelerine başvurulduğunu duyurdu.

Kaynak: AA