“KÜTAHYA BELEDİYESİ’NİN BÜTÇESİNİ BİLİYORUZ”
Projelerin ayakları yere basan projeler olacağını anlatan Gezgin, Kütahya Belediyesi’nin bütçesinin ne olduğunu bildiklerini söyledi.
Seçimi kazandıklarında hiçbir bahane üretmeyeceklerini aktaran Gezgin, “Kütahya Belediyesi'nin alacaklarının ve borçlarının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. 2019 yıllarının ilk günlerinde yaşandığı gibi, belediyenin şu kadar borcu varmış, dolayısıyla altı ay vakit istiyoruz veya Kütahya Belediyesi’nin şu kadar borcu varmış gibi söylemlerle karşılaşmazsınız.” dedi.
“KÜTAHYA’NIN İHTİYACI OLAN PROJELERİMİZ HAYATA GEÇİRİLECEK”
Kütahya'nın gerçekten ihtiyacı olan projeler için çalışacaklarını bildiren Gezgin, şunları kaydetti: “Kendi alanımızın dışında Ilıca'da göğüs hastanesi yapacağız gibi bir vaatle karşılaşmayacaksınız. Biz Sağlık Bakanlığı değiliz. Biz görev alanımızı, yetki alanlarımızı çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla konuştuğumuz her bir proje, nokta atış söylediğimiz yer Kütahya Belediyesi'nin mülkü olur. Söylediğimiz projelerin maliyetlerini çok iyi biliyor olacağız.”
Muhabir: Yaşar Sarı




