Kütahya’da ilk ve ortaokul öğrencileri, Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı Bandosu’nun konseri ile 23 Nisan’ı erken kutladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kütahya’da kutlamalar ve etkinlikler başladı.
Bu çerçevede Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı Bandosu, Köprüören köyündeki ilk ve orta okulunda öğrenciler ile bir araya geldi.
Erzurum Marşı, Gençlik Marşı, Sakarya Marşı, Ankara Marşı, Bu Bayrak, Alay Marşı, Canım Türkiye'm ve Vatan Marşı’nın seslendirildiği konser Köprüören Ortaokulu ve Şehit Halil Bakırlı İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Hava Bando Binbaşı Ömür İnci'nin şefliğini yaptığı konserde çocuklar ve öğretmenler gönüllerince eğlenirken Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti.
Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, konserin ardından bayramını kutladığı çocuklara Milli Savunma Bakanlığından gönderilen boyama kitaplarını hediye etti.





