Kütahya’da farklı sektörlerde Ramazan Bayramı telaşı her geçen artmaya devam ediyor.
Bu kapsamda özellikle gece geç saatlere kadar mesai yapan kuaför ve berberler, tüm il genelinde en yoğun günlerini yaşıyor.
Kütahya kent merkezinde hizmet veren kuaför Muhammet Kabadayı, son günlerde müşteri yoğunluğunda artışın yaşandığını söyledi.
Tüm vatandaşlara ve müşterilere saç bakımlarını son günlere bırakmamaları tavsiyesinde bulunan Kabadayı, “Çünkü son günlerde aşırı şekilde yoğunluğumuz oluyor. Mesai saatlerimiz bayağı uzuyor.” dedi.
Yaşanan yoğunluk nedeniyle herhangi bir karışıklık yaşanmaması için randevu almaları gerektiğini aktaran Kabadayı, randevu sistemi ile daha iyi hizmet vereceklerini kaydetti.
“AREFE GÜN SABAH SAATLERİNE KADAR AÇIĞIZ”
Bayram yoğunluğu dolayısıyla sabah 8’de işletmelerinin açıldığını belirten Kabadayı, gece saat 12-1’lere kadar çalıştıklarını ifade etti.
Arefe günü ise bu saatlerin sabah saatleri 4-5 olduğunu vurgulayan Kabadayı, “Bu bayram diğer geçtiğimiz bayramlara göre yoğunluk daha fazla oldu. Randevularımız şimdiden doldu, ekstra boş saatler oluşturmaya çalışıyoruz. Sadece iftar molası veriyoruz onun haricinde sürekli işimizin başındayız. Günlük 20’ye yakın müşterimizi traş ediyoruz.” diye konuştu.






