Kütahya’da umre parasını bağışlayan kadına müjdeli haber
Kütahya’da umre parasını bağışlayan kadına müjdeli haber
İçeriği Görüntüle

Kütahya’da bir apartman dairesinde doğalgaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada, 2 kişi yaralandı.

Kirazpınar Mahallesi Semerkant Caddesi’ndeki henüz kimlikleri belirlenemeyen bir çiftin ikamet ettiği binanın 3. katında, doğalgaz sızıntısından dolayı oluşan gaz sıkışması nedeniyle mutfak kısmında patlama meydana geldi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

PATLAMA ESNASINDA YATAK ODASINDALARDI

Olay esnasında yatak odasında uyuyan çift yaralanırken, patlamanın şiddetiyle yatak odasının kapısı ve pencere camları parçalandı.

Yaralı çift, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Kütahya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

DOĞALGAZ HAVALANDIRMA MENFEZİNİN KAPATILDIĞI BELİRLENDİ

Evde yapılan incelemede, mutfakta bulunan doğalgaz havalandırma menfezinin kapatıldığı, bu nedenle de biriken gazın sıkışması sonucu patlamanın meydana geldiği ihtimali üzerinde duruluyor.



Muhabir: Bünyamin Doğan