Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkan adayı Süleyman Selvi, projelerini ve hedeflerini açıkladı.
KÜGİAD, 26 Haziran’da seçimli genel kurula gitmeye hazırlanırken, başkanlık adaylarını ve projelerini açıklamaya devam ediyor.
Bu çerçevede KÜGİAD Başkan adayı Süleyman Selvi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda basın açıklaması gerçekleştirdi.
Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Selvi, dernek çatısı altında hayata geçirecekleri projeleri anlattı.
Son dönemde mevcut başkan Osman Altınkaya’nın yardımcılığını yaptığını belirten Selvi, dernek olarak 26 Haziran’da yeni bir yol haritasının belirleneceğini söyledi.
Diğer başkan adaylarına başarılar dileyen Selvi, “Adaylığımı açıklıyorum. Hem ticari hem de sosyal anlamda çok yönlü projeler üzerinde çalışıyoruz.” dedi.

“EN BÜYÜK PROJEMİZ BİRLİK VE BERABERLİK”
En büyük projelerinin üyeler arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu aktaran Selvi, dönemsel projeler için çalıştaylar düzenleyeceklerini kaydetti.
Dernek bünyesinde üyelere hizmet verecek profesyonel insan kaynakları uzmanı bulundurmayı hedeflediklerini bildiren Selvi, “Liderlik akademisi, sosyal ve eğitim odaklı komiteler kurarak. Fuar ve sergi alanlarında stant ayrıcalıkları ve işbirlikleri sağlamak. Yurt dışındaki paydaşlar ile işbirliği temasları kurmak istiyoruz. Melek yatırımcı buluşmaları ve bulut ağı yatırımını yapacağız.” ifadelerini kullandı.






