Belediye Kütahyaspor, evinde oynayacağı kritik ve zorlu Karşıyaka maçında galip gelerek, 2’incilik koltuğuna oturarak bir üst tura doğrudan çıkmanın hesaplarını yapıyor.
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Kütahyaspor, ligin 29. haftasında evinde Karşıyaka’yı ağırlayacak.
Son lig maçında deplasmanda Bornova’yı mağlup eden Mavi Lacivertliler, zirve yarışı verdiği ve bu haftaki rakibi Karşıyaka’nın puan kaybetmesiyle ikincilik için şansını artırdı.
Belediye Kütahyaspor, evinde oynayacağı Karşıyaka maçından galip ayrılması halinde rakiplerinin sonuçlarını beklemeden ikili averaj ile ligde ikinci sıraya yükselecek.
Mavi Lacivertliler maç hazırlıklarına başlamadan bir günlük izin kullanırken, 15 Nisan’da topbaşı yapacak.
Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, hedefler doğrultusunda çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
Takımın sezon sonunda hak ettiği 2. Lig’e yükseleceğini vurgulayan Altınkaya, her zaman bu inançla hareket ettiklerini dile getirdi.
Tüm taraftarları 20 Nisan’da oynanacak maça davet eden Altınkaya, “Taraftarımız bizim itici gücümüz ve 12. adamımız. Onları her zaman tribünlerde görmek istiyoruz.” dedi.