AK Parti Kütahya Kadın Kolları olağan kongresinde tek liste halinde gidilen seçimde başkanlığa Sevde Nur Çakıcı, seçildi. 

AK Parti Kütahya Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. 

Hezar Dinari Kültür Merkezi’ndeki kongreye AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Dilara Sina Tabak katıldı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajının izletildiği kongrede konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, kadın kollarının yaptığı çalışmaların AK Parti’nin bugünlere gelmesinde çok büyük emeğinin olduğunu söyledi. 

Ak Parti Kütahya Kadın Kolları’nda Çakıcı Dönemi 2

Siyasetin başarısının temel faktörünün kadınlar olduğunu belirten Demir, “Bugün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu kadar başarılı olmasının en büyük sebebi ana duası almak, eş duası almak, çocuk duası almaktır. Kadının olduğu yerde nezaket, akıl, strateji ve plan var.” diye konuştu. 

Kütahya 24 Nisan Perşembe elektrik kesintisi Kütahya 24 Nisan Perşembe elektrik kesintisi

“DAVA ŞUURU İLE HAREKET EDİYORUZ”

AK Parti'nin sadece bir siyasi parti olmadığını vurgulayan AK Parti Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Dilara Sina Tabak, partide siyaset yapanların dava şuuruyla hareket ettiğini dile getirrdi. 

Tabak, “Biz burayı sadece siyasi bir parti olarak görmüyoruz. AK Parti'yi bir mefkure olarak görüyoruz. Eğer biz bu içimizdeki inancı çocuklarımıza aktarabilirsek gerçekten bizim davamız başarılı olur.” ifadelerini kullandı. 

Ak Parti Kütahya Kadın Kolları’nda Çakıcı Dönemi 1Ak Parti Kütahya Kadın Kolları’nda Çakıcı Dönemi 1

“AK PARTİ ASLINDA BİR KADIN HAREKETİDİR"

AK Parti'nin kadına her zaman büyük önem verdiğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler şunları kaydetti:

“Biz AK Partili kadınlar olarak Türkiye'nin değil, dünyanın en büyük sivil kadın hareketiyiz. 6 milyona yaklaşan üye sayımızla AK Parti aslında bir kadın hareketidir. Kütahya'daki kadınlarımız da bu hareketin birer neferi. Kongrelerimiz de birer bayrak yarışı, biz bu günleri coşku ile geçiriyoruz.”

Ak Parti Kütahya Kadın Kolları’nda Çakıcı Dönemi 4 Kopyası

DEVİR TESLİM YAPILDI 

AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özbek Balcı ise görevi gönül rahatlığı içerisinde devrettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Sevde Nur Çakıcı, AK Parti Kütahya Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

Ak Parti Kütahya Kadın Kolları’nda Çakıcı Dönemi 3

Muhabir: Yaşar Sarı