Mersin'in Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'nde, 50 yaşındaki Leyla Ç., yeni aldığı evinde temizlik yaptığı sırada eşi Zafer Ç. (46) ile sokakta tartışmaya başladı.

Tartışma, Zafer Ç.'nin yanında bulundurduğu tabancayı çıkararak eşini başından vurmasıyla trajik bir şekilde sona erdi.

Olayın Ardından Ekipler Sevk Edildi

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Leyla Ç.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

FETÖ'ye yönelik 27 ilde operasyon: 73 şüpheli yakalandı FETÖ'ye yönelik 27 ilde operasyon: 73 şüpheli yakalandı

Kadının cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Mersin'de Kocasının Tabancayla Vurduğu Kadın Öldü1

Kaçan Zanlı İçin Çalışma Başlatıldı

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan Zafer Ç.'yi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA