Kütahya'da çok sayıda kişiyi dolandırmaktan 4 yıldır aranan ve bu suçtan hakkında kesinleşmiş 62 yıl 3 ay hapis cezası bulunan firari kadın yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle nitelikli dolandırıcılık suçlarından" hakkında 62 yıl 3 ay hapis cezası nedeniyle 4 yıldır aranan Emine Dilek K'nın (43) Fatih Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde saklandığını belirledi.
SAKLANDIĞI EVE BASKIN YAPILDI
Adrese yapılan baskın sonucu yakalanan firari kadın, emniyetteki işlemlerin ardından Kütahya T Tipi Açık ve Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
85 SUÇ KAYDI BULUNUYOR
Firari hükümlünün, "nitelikli dolandırıcılık", "yaralama", "hakaret” ve "tehdit" suçlarından 85 kaydının bulunduğu öğrenildi.
18 İLDEN 38 ARANMA KAYDI BULUNUYOR
Öte yandan, Emine Dilek K'nın suç işlemeye devam ettiği ve 18 ilden de 38 aranma kaydının bulunduğu öğrenildi.